Zondagmorgen

 

Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk fysiek een samenkomst te houden. In plaats daarvan komen we online samen via Skype om het interactieve karakter van een samenkomst te behouden.

Wil je aanschuiven? Van harte welkom. Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Paul Hoogers op 033-2862804

=====

Als gemeente komen we elke zondagochtend samen om 10:30 uur in Cultureel Centrum de Camp te Woudenberg. Onze diensten zijn niet elke zondag hetzelfde. Diensten met een duidelijke preek/spreker worden afgewisseld met diensten met een meer gevarieerde inhoud. Dit kan meer tijd voor lofprijs/aanbidding zijn, maar ook een themadienst of een dienst in het teken van gebed bijvoorbeeld.

Voor elke dienst geldt: heeft u behoefte aan gebed, blijf dan aan het einde van de samenkomst gewoon even zitten. Er zal dan iemand van het team naar u toekomen om met u te bidden.

Naast genoemde diensten kennen we eens per kwartaal, op de 5e zondag in een maand, een open huis. Dit is een middagbijeenkomst ('s ochtend komen we dan niet bij elkaar). Deze staat geheel in het teken van ontmoeten. Er is geen programma (soms wel iets voor de kinderen). Er is koffie, thee en gemeenteleden nemen hapjes mee. Er is meestal een grote kring met muzikanten die gezellig samen muziek maken. Speel je zelf een instrument? Doe mee. Dit mag met een eigen instrument, of met een instrument wat aanwezig is. Diverse eigenaren nemen wat extra mee. Daarnaast gelegenheid te over voor een goed gesprek of gewoon om even te ontspannen.

Uw kinderen zijn ook welkom!

Voor de kinderen is er een apart programma. Na enkele liederen gaan zij dan naar hun eigen ruimte. Natuurlijk mag u uw kind er zelf even heen brengen. Voor babies en peuters is er ruimte om te spelen. De kinderen van 3 t/m 11 jaar hebben een eigen programma. Vragen kunt u stellen aan de aanwezige kinderwerker(s). Soms is er geen kinderdienst maar wordt er in de grote zaal apart ruimte gemaakt waar kinderen kunnen kleuren, puzzelen en zachtjes spelen. Voel u vrij uw kind aan te moedigen daaraan mee te doen. Kinderen hebben op deze manier hun eigen plek, ook in de grote dienst. Als er af en toe zachtjes geluid vandaan komt hoort dat er gewoon bij. Voelt u zich ook vrij om af en toe er gewoon heen te lopen om even belangstelling te tonen voor wat uw kind aan het doen is of er gewoon even bij te gaan zitten.

Koffie na de samenkomst

We vinden het belangrijk om ieder de gelegenheid te geven kennis te maken met anderen of na te praten over de samenkomst. Wij doen dit onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij nodigen u van harte uit een bakje mee te drinken!

Giften

Wij houden geen wekelijkse collecte. Giften zijn welkom op rekeningnummer: NL32RABO0372491022 t.n.v. Evangeliegemeente Nieuw Leven te Woudenberg.
Daarnaast houden wij één keer per maand na de samenkomst een collecte aan de deur van de zaal.